http://www.mister-auto.bg/bg/proizvoditel/trw_e161.html Че иначе е доста изгодно като цена ако е оригинал четох темите и не намирам отзиви
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой да има информация за тази фирма ?
Collapse
X
-
Аз съм купувал от тях, но не от българския им офис! Тука са полудели, защото сме "много" богати. Цените им на пръв поглед са много добри, но после имаше уловка с доставката. Не помня какво беше точно, но ме отказаха категорично. Същата фирма продава в английския ebay и там нещата са на същите цени, но от определена сума (не голяма) доставката е безплатна. Пращам си ги до транспортна фирма в UK и от там до тук. Накрая нещата ми излизат с около 30% по евтини от същите в София. Купувам си примерно филтри на Mann. Качеството е много добро. Според мен са оригинални.
Comment
-
Аз исках да си поръчам един семеринг, който при тях струваше 10 лева. Да ама трябваше да заплатя 20 лева за доставката + още 12 ако искам да е с наложен платеж, т.е. да платя всичко на куриера и щеше от 10 да ми стъпи на 42 лева - хахахаха, смехурковци!sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
до 300лв е 20лева доставката от 300нагоре е 4лева говорих с човек от офиса днес идеята ми е за носачите ,че цената на трв е 80лв за горен и 140 за долен един комплект е над 300лв и доставката е 4лв ама не знам колко е трв човека гарантира че е оригинал и след като му казах че горе долу ги познавам оригинал и менте или по скоро менте от по добро менте.
Comment
-
Аз купух на 147-цата горни носачи на ТРВ от там.. Доставят ги от Франция.. Поръчах ги понеделник и ми ги донесоха до вкъщи в четвъртък. Взех ги с доставката от 25лв. Носачите изглеждат много добре и са с щампи на марката, както и трябва да е. Още не съм им навъртял много километри, но мисля, че по-добре да се вземи от там отколкото някой скъп боклук "ТРВ" от тук... и то за 140лв. извинявай...Даже на места ми искаха 170лв. за един. А двата от този сайт ми излезнаха 186лв.. мисля с доставката до нас. По-голямо менте от тука на дали ще намериш... Поръчвай смело. Скоро ще сменям ремъци,ролки и т.н и всичко ще си взимам от там
За някой дреболии няма смисал да се пазари от този сайт... но за други... сам прецени. Дал съм ти пример
Last edited by zombiran; d.m.y г., 00:07.
Comment
-
Офертите наистина са неустоими,горен носач ТРВ за 159 в Бг,цена в магазина е над 200 лв.а тук 125 лв..Така или иначе аз скоро ще имам друго решение за тях
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Дисковете на ТРВ са оригинал мога да гарантирам. Носачите също. Живея в Англия и съм пазарувал от тях. Носачите няма как да се разбият, по простат причина, че няма дупки. Дисковете са на 22 000 мили и са супер. Ментета на ТРВ има само в БГ. Както и на всичко друго де.
Comment
-
И аз карам с 4 чисто нови TRW-та закупени от тях (горни и долни носачи). Предлагат много начини за плащане и доставката над 300 лева е 4 лева. Доставката е с UPS до врата. Всичко е с тракинг номер и напълно адекватно.
Единствено ако искаш да купиш и да платиш на UPS при получаване трябва да се заплатят 12 лева допълнително в което не виждам много смисъл, но най-вероятно е политика на UPS не на mister auto.
За разни скъсани неща като семеринги за 5 лева няма как да е изгодно, все пак фирмата е Френска и нещата идват от вън.Last edited by radoslavp; d.m.y г., 15:58.2016 BMW 320D F30 LCI M Package
ex. 08 Alfa Romeo 147 Q2 1.9 16V M-JET Garrett GTB2060VKLR Powered
ex. 02 Modified FIAT Stilo 1.9 8V JTD Garrett GT2256V Powered
Comment
-
Да, много гадно, че го закриват. Нещата им бяха хубави и евтини. Сега трябва да се търси друга алтернатива.
п.с. zombiran, мисля че още ден два ще може да се правят поръчки, така че поръчвай докато можеш.Алфа Brera 2.2 JTS 185 к.с. - новото бижу
Алфа GT 1.9 JTD 16V 150 к.с - бившата красавица
Алфа 147 1.9 JTD 8V 115 к.с. + чип ~140 коня под капака бивша красавица
Алфа 145 1.9 JTD 8V 105 к.с - първата любов
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеПреди малко получих известие, че закриват сайта "mister-auto" за България. Кофти работа, точно се каних да поръчвам пак горни носачи на TRW.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Поръчвал съм от този сайт и нямам абсолютно никакви забележки нито към стоката, нито към организацията на плащане и доставка.
Плащам предварително. Доставката е на вратата.
Носачите на TRW според мен са 100% оригинал, също както и другите неща които сам поръчвал.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99
Comment
-
Първоначално публикувано от estemaro Покажи съобщение. Ментета на ТРВ има само в БГ. Както и на всичко друго де.Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
Comment